"Den blomstertid nu kommit..." Facebook och annat

Låt solen, värmen och ljuset fylla ditt hjärta med tacksamhet till den Herre som är alla goda gåvors givare.
Nu har vi två månader med sommarstängt i Hovsjö kyrka.
Sommarfesten för KU en höjdpunkt likaså Mässan idag när predikan handlade om kallelsen till lärjungaskap och Guds Rike.
KU: styrelse hör av sig via Facebook så håll utkik på trevligheter som hör sommaren till. Picknic i det gröna med bön eller nån kul sportaktivitet ackompanjerad av lovsång eller kanske en kyrkutfärd på cykel en fin sommarsöndag till gudstjänst någon stans i Sverige.. Har Du egna förslag skriv i Facebook, har andra förslag häng på!
Kanske är det just Du som kan se till att KU: s gemenskap blommar nu under sommaren.
S:ta Ragnhild har öppet alla söndagar klockan 11
Tveta har sina gudstjänster klockan 18 Kolla kyrbladet i LT
Om Gud vill och vi får leva ses vi alla igen i Hovsjö Kyrka 11 söndagen efter Trinitatis den 12 augusti klockan 9.30
I Kristus