Ålandscyklingen 2009

För 23 gången åkte KU och konfirmander från Hovsjö ut och cyklade. Det här året var vi 39 personer. Många konfirmander men allra flest fjolårskonfirmander. Det var ett härligt gäng som tog den mindre vanliga rutten över Getabergen. Det är egentligen tråkigt eftersom Getabergen är så fantastiska. enda nackdelen var att vi inte hade några duschar och att totalsträckan blev något kortare. Vi hade fint väder även detta år. Endast en dags regn. Men eftersom vi inte hade så många färjor att passa kunde vi vänta in solskenet i Geta församlingshem innan vi gav oss av mot Godby. Nedanstående bilder är tagna av Cajsa och bildtexterna är skrivna av Cajsa och Gustaf. Se, minns och längta till nästa år, samt naturligtvis himmelen då allt blir ännu lite bättre!

Under resan till Åland blev det mycket skratt! Off we go! Första dagen var det underbart väder och vägen till Hammarland gick som en dans för de flesta. En liten paus med gitarren sedan vi alla kommit fram till första stället vi skulle sova på. Hammarland! Johan ber till Gud efter att vi haft andakt i Hammarlands kyrka. Eller var det kanske Geta kyrka? Det blev några kyrkor på vägen... Hejsan Oliver! Vart är din grupp? Full fart framåt! Snart framme vid vattnet och färjan. Båten som skulle ta oss vidare över vattnet från Hammarland till Geta var verkligen liten De flesta tog sig en macka under tiden llen gillar att lipa! Fortfarande på cykelfärjan. Hej Henke! Äntligen får vi en glass efter att cyklat den sista biten från färjan till Geta Geta församlingshem där vi skulle sova andra dagen. Bettan redo för turen upp till Geta berget Uppe på Geta bergen. Se Gud i naturen! Lorena beundrar Guds verk i naturen! Josefine, Jocke, Gustaf, Peter, Albin och Nils med Oliver Oscar och Emil framför sig halvvägs genom naturstigen i Getabergen. Stellan tog fotot. Albin och Peter på cyklarna utanför församlingshemmet i Geta. Fotbollsproffset Lollo! Henke gör några moves Jens posar fint Albin pumpar upp sin madrass Emil ser koncentrerat på när Erik spelar GODIS! Nam nam! Hungriga cyklister väntar på mat Gud var med på hajken såklart! I Geta kyrka för en kvällsandakt Tredje dagen skulle vi till Godby. Eftersom det regnade hela natten och förmiddagen kom vi iväg ganska sent. Cykelparad! Men Henke då, inte ska man cykla ner i diket! Kämpa Gustaf du klarar det! Bara några backar kvar till Godby. Omkörning, schviss sa det bara! Ellen verkar nöjd, medans Erik verkar tycka det är lite jobbigt Flower Ante! Nästan framme i Godby Alla kom fram till Godby och åt middag. Sedan var det dags för FOTBOLL! Publiken hade ganska roligt på egen hand medan solen ännu var uppe och värmde. Kvällsdopp efter fotbollen var ett måste! Kallt men uppfriskande. Det fanns ju ingen dusch. Solnedgång på Åland Kvällsandakten fick vi ha i sovlokalen eftersom det inte fanns någon kyrka i närheten. Ojojoj, här var det visst en mjölktävling i gång. Mjölken skulle ju ta slut... Gustaf vann! Felicia passar på att få en snygg solbränna sista dagen! Drickpaus! Det gick åt mycket energi för att trampa upp och ner för alla backar på Åland. Gruppfoto! Efter kycklingsallad i slänten ovanför Pommern i Mariehamn tog vi en gruppbild innan vi lämnade Åland. Fotografen Cajsa tar alla tillfällen i akt! Stort tack till Cajsa för de fina bilderna. Ännu större tack till alla för det fina lägret. Störst tack till Jesus för ALLT!