Alphyddan 2011

Sommaravslutning på Alphyddan med Hovsjökyrka. På morgonen ösregnade och åskade det.

Lagom till gudstjänsten hade dock vädret hunnit bli bättre och väl ute på Alphyddan sken solen mestadels och det var varmt och skönt. Barnen och några vuxna spenderade större delen av tiden åt att paddla kanot i Yngern. Flera tog sig också ett dopp. Vattnet var varmt och skönt. Michael fick sig tyvärr ett ofrivilligt dopp när han ramlade från bryggan. Det gjorde ont.

Margareta hade gjort en trevlig tipsrunda. Ulla bjöd på vad frysen förmådde i form av bullar, sockerkaka mm. Ungdomarna "bjöd" på sallad från sommarfesten dagen innan. Stellan bjöd på grillkorv. Sammantaget blev det en trevlig samvaro efter gudstjänsten i Guds underbara natur.

Vi har just kommit ut och alla har börjat fika En bild från andra hållet Förutom fika bjöds på sallad som blivit över från sommarfesten och korv. Margareta hade gjort en tipsrunda som de flesta tog sig runt. Ungdomsbordet Några tyckte det var skönare i skuggan Grillmästaren bjuder på varmkorv Talos och Erikssons hade tagit med sig picknick och filt Simon matar Gideon, Olivia spexar i bakgrunden Michael kopplar av i skuggan