Livskraft 2006/2007

Även år 2006-2007 års nyår spenderade vi i Uppsala. Med vi, menar jag de 18 ungdomar från KU som hann komma med innan lägret blev fullt. Det var KU:s fjärde livskraft men tioårsjubileum för lägret som helhet. De första fem lägren missade vi och 2004/2005 åkte vi istället till Ungdoms Oas i Uddevalla. Årets livskraftläger var lika fullspäckat med undervisning, skoj, lek, lovsång och Jesus som vanligt. Det enda som saknades var nog sömn. Precis som det ska vara på läger med andra ord. Nedan kommer lite bilder och en kort beskrivning av varje bild.

Rickard, Linnéa, Sarah och Jonas på pendeln på väg mot Stockholm och Uppsala. Robin W, Jonathan, Cecilia och Malin. För alla utom Cilla var det första gången. Men förhoppningsvis var det inte sista gången. Rebecka, Sara, Josefine och Johanna. Sofia gör tummen upp, Även Robin N och Joel tittar hitåt. Snart var vi framme i Stockholm för byte till Uppsala pendeln Så kom vi då fram och det var dags att packa upp innan vi gick in i kyrkan för välkomstmöte. Lägret var fullt och det märktes också på antalet förväntansfulla ungdomar i Lötenkyrkan. Efter samlingen softade KU:arna en stund i kyrkan. Sofie hade då också anslutit sig till gänget. På kvällen blev det dags för kvällsmöte och vi radade som vanligt upp oss på de främsta bänkraderna. Varje kväll var det kvällsmöte i kyrkan. Talade gjorde Magnus Jonsson från Alternativt sällskap, Pamela Sjödin-Campbell som skrivit boken "Kär", Lennart Möller som bland annat skrivit "Exodus Case" samt Ingrid Lundström, en härlig kvinna som talade om Eva En till bild från kvällsmötena Tredje kvällen var det dags för Öppen scen. Martin uppträdde som bakgrundsdansare till Pajala. Mycket uppskattat." Jonas framförde en sång och passade på att göra reklam för sitt nya album. Till nyår klädde alla upp sig. Tre svartklädda blondiner från Södertälje väntar på middagen som bestod av Thaimat. Även jag och Sofia hade klätt upp oss. Efter mat och kvällsmötet med Lennart Möller blev det dags att gå fackeltåg för att se på fyrverkerierna och önska varandra ett gott nytt år. Filip, Johan och Maria hade tagit sig upp till Uppsala för att hälsa på oss. Dagen innan hade Jonna och Simon varit hos oss också. Egentligen fick de inte komma in efter tolvslaget men vi lånade ut våra namnbrickor och så blev de insläppta. På högmässan den 1/1 2007 sjöng Johanna solo och gospelkören uppträdde. Sedan bar det raskt av till bussen för att fara hem.