Ekumenisk lovsångskväll i pingstkyrkan

År 2003 gjorde vi en storsatsning tillsammans med Pingstkyrkan. Vi samarbetade om en ekumenisk lovsångs och undervisningskväll. Vi i KU bestämde talare och Pingstkyrkan stod för lokal. Tillsammans satte vi ihop lovsångsband och dansgrupp. Det hela förde våra grupper lite närmare varandra. Tanken var också att bjuda in vänner. Detta blev det inte så mycket med. Bland bilderna har det också smugit sig in några på Alex som ju är den som alltid jobbar för att hålla ihop kyrkorna.

En bild från den ekumeniska kväll som vi ordnade med pingst. Håkan Sunnliden predikar om hur viktigt det är med hemgrupper. Lovsången var härlig och ett gäng från KU dansade lovsångsdans. Efter lovsången i kyrkan var det dags för fika i Humlan Damiano, Ann Katrin, Eva och Karin väntar på fika. Anna, Stellan och Marcus, långt innan de blev tillsammans och Stellan fick viga dem. Jon, Gustav och Karin Tina, Jonna och Sofia Gustav river av en Rhapsody in Rock medan Therese och Damiano lyssnar. Rebecka, Desirée och Gustav. När vi talar om ekumenik känns det fel att inte ha med en bild på Södertäljes stora ekumen, Alexander Berge!! Lone och Alex som ropar RIKET!! vilket som alla vet betyder Svenska Kyrkan och speciellt Kyrkans Ungdom. Tack Johan Marklund för bilden.