Photo gallery for Upptaktslägret 2008

| Image 1 of 21 |

Det är alltid lika vackert ute på Alphyddan om kvällarna!

Det är alltid lika vackert ute på Al ...
Här dansas det för fulla muggar! Mat ...
Ojojoj, endast två par kvar! Jens & ...
Eften dansen var det dags för att gr ...
I väntan på att elden skulle lugna n ...
Eld kan vara så sjukt vacker!
Denna är gjord av Cajsa, men tillägn ...
Vi hade också en femkamp.
Gustaf som organiserade femkampen sä ...
Här laddas det för att snart paddla ...
Jens på bryggan.
Snart redo att starta paddlingen.
Ett nytt gäng som ska iväg ut på sjön.
Snart redo!
Och så bär det av mot udden i full fart.
Samlingsplats vid gamla alphyddan
Detta är en rökande älg som Pär gjor ...
Johan passade på att rita en egen te ...
Lördagsandakten. Dom flesta var lite ...
Men förhoppningsvis så hade alla en ...
Johnny och Erik turades om att spela ...

Upptaktslägret 2008

Helgen den 12-14 september hade Kyrkans Ungdom upptaktsläger på Alphyddan. Som vanligt var det ett läger för både vårens och sommarens nybakade konfirmander och för dem som varit med i ungdomsgruppen litet längre. Lägret präglades av glada upptåg, innerliga andakter, roliga och lärorika seminarier och en underbar kristen gemenskap. Klockan 18 på fredagen bar det av ut till Alphyddan i Nykvarn. Det första som hände där ute var att alla bestämde var de ville sova. Som vanligt fick killarna det charmiga gamla Alphyddan och tjejerna de mysiga stugorna. När alla kommit till ro var det dags för kvällsprogram som Rickard och Johan m fl förberett och sedan gav vi oss av ut till udden för att sjunga sånger, grilla korv och umgås. Kvällen avslutades med en underbar andakt. Därefter gick alla och la sig. Not. De flesta sov lite den natten men åtminstone Cajsa var vaken hela natten (vilket kan ha haft något att göra med olyckan dagen därpå).
 
Lördagen var en intensiv dag. efter frukost och morgonbön var det dags för seminarier. Deltagarna delades in i fyra grupper och varje grupp skulle ha två seminarier på förmiddagen och två på eftermiddagen. De fyra seminarierna hade temat Ära Gud:
Ära Gud med lovsång som hölls av Pontus och Maria Jensson
Ära Gud med mina händer som hölls av Johan Bengtsson och Rickard Holz
Ära Gud i min vardag som hölls av Henrik Olsson
Ära Gud, men varför? som hölls av Gustaf Bengtsson
Seminarierna blev mycket lyckade och mixen av praktiska och teoretiska ämnen var bra. Efter middagsbön och lunch var det dags för lägrets obligatoriska femkamp. KU-arna fick tävla i dragkamp, töntpar, bollsport, stövelkast och stafetthinderbana. Efter fikat gick alla till sina återstående två seminarier. Till kvällsmat hade Margareta Bengtsson ordnat med Tacos och alla åt och var nöjda. Efter en brännbollsmatch blev det dags för kvällsbön. Det var en riktigt fin stund där vi fick sjunga lovsånger och många vågade be sina böner högt. Även denna natt var många uppe till sent och busade och pratade. På söndagmorgonen städade vi och åkte sedan till mässan i Hovsjö.
 
Nedan ser du Cajsas och Josefines bilder från lägret.