Kyrkans Ungdom

Vi är en gemenskap av ungdomar och unga vuxna som hjälps åt att lära känna, börja tro på, lyda och älska Jesus Kristus. Kyrkans Ungdom, Salt lokalavdelning i Södertälje församling tillhör det kristna ungdomsförbundet Salt och Södertälje församling.

Vi tror att Jesus är vägen till himlen och evigt liv! Det får grymma konsekvenser i ens liv! Det är coolt, härligt och ibland jobbigt att vara kristen. Att alltid ha Jesus vid sin sida som lyssnar och tröstar, det är härligt, men att bli mobbad eller utskrattad för sin tro kan va tufft. För att bli kristen och för att fortsätta vara kristen när man väl blivit det är det viktigt med kristna kompisar.

Styrelsen ansvarar för all verksamhet men har god hjälp av Stellan och Margareta med programpunkter och planering.

Kevin Stenroos, ordförande
Anton Corbell
Emanuel Källgren
Björn-Erik Johansson
Johanna Stenroos
Sophia Treutiger

Kyrkans Ungdom träffas i Hovsjö kyrka varje torsdag klockan 18.00. För att komma till Hovsjö kyrka tar du enklast buss 753 mot Hovsjö från Södertälje C. Kyrkan ligger i Hovsjöskolan.
Välkommen!