Bildalbum

Hemgruppsträff

Den 16 juni sågs onsdagsgruppen för bön, grillning och umgänge. De flesta kunde komma och vi hade det trevligt. Raeif och Nancy var med och hade också lilla Benjamin 1,5 månad gammal med sig.

Barnen väntar på att korven ska bli färdig Anders och Damiano

Ålandscykling 2013

Ålandscyklingen 2013 var som vanligt trevlig och vi hade även i år tur med vädret. Vi var över 30 personer, mestadels konfirmander och KU:are.

Hela gänget Ålandscyklingen 2013 ! Här har vi kommit i mål i Mariehamn efter fyra dagars cykling. Men vi börjar nu från början, det var en gång en färja som gick till Åland.... Kristi Himmelfärds dag, vi åker med färjan till Åland. Nu är vi snart framme i Mariehamn. Rickard och Elina i startgroparna.

Ålandscyklingen 2012

För 26:e gången genomfördes under Kristi Himmelsfärdshelgen den traditionsenliga cykelhajken på Åland. Vi var 33 personer i år, främst KU:are och konfirmander.

Vi gör iordning cyklarna med packning i färjeterminalen i Stockholm. Stellan hjälper till med allmänt småfix av cyklarna.

Hemgruppsträff

Söndagen den 29 april efter mässa i Hovsjö hade båda hemgrupperna gemensam lunch hemma hos Welarius. Gustaf och Maria hade förberett en 4-kamp. Tack Kjell-Ove för de fina bilderna!

Jenny och Maria förbereder maten Olivia och Jonatan Welarius

Stiftsmästerskap i innebandy 2012

Den 24 mars var det återigen dags för stiftsmästerskap SM i innebandy. För andra året i rad hölls mästerskapet i vackra Mariefred vid Mälaren.

Prisutdelningsceremonin, några av spelarna i de andra lagen tittar på. Lite mer av hallen syns på denna bild.

Bilder från vår vänförsamling i Aluksne

I Kristus är vi ett

PA236125 PA236129

Alphyddan 2011

Sommaravslutning på Alphyddan med Hovsjökyrka. På morgonen ösregnade och åskade det.

Vi har just kommit ut och alla har börjat fika En bild från andra hållet

Kristus Uniteds tidiga år

Kyrkans Ungdoms allra första innebandylag sattes ihop inför stiftsmästerskapen 1999, och fick namnet Stellan Stars. Laget vann gruppspelet, men åkte sedan ut direkt.

Lagfoto 1 Henrik Olsson är Kristus Uniteds självklara förstemålvakt. Att påstå att Henrik är KU:s mest värdefulla spelare är en kraftig underdrift. En grymt bra målvakt!

Konfirmation 2 2010

Konfirmandgrupp 2 bestående av Fredrik Asp, Erika Asplund, Tilda Avesson, Felicia Elander, Daniel Johansson, Elin Karkulahti, Tim Lofterud, Caroline Nordlander, Hannah Olofsson, Annie Sporre, Eveliina

Vi vill se Jesus lyftas högt Evangelieprocession

Konfirmation 1 2010